Răspuns :
Raspuns:
13 supra 42
Rezolvare completa:
35 supra 42- 3 supra 14 =35 supra 42 - 9 supra 42= 26 supra 42 = 13 supra 42
13 supra 42
Rezolvare completa:
35 supra 42- 3 supra 14 =35 supra 42 - 9 supra 42= 26 supra 42 = 13 supra 42
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!