Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
2^2014 + 2^2014 = 2*2^2014 = 2^2015
2^2013 + 2^2013 = 2*2^2013 = 2^2014
2^2015 / 2^2014 = 2
(x + 1)/2 = 2
x + 1 = 4
x = 4 - 1 = 3
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
(x+1)/2=2 x 2^2014/2 x 2 ^2013 =2/1 ; x+1=4 ; x=3
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!