Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
(9x7-6:3)-(81-8x8)=
=(63-2)-(81-64)=
=61-17=
=44
(8x5:10+6x6)-(10+3x3)=
=(40:10+36)-(10+9)=
=(4+36)-19=
=40-19=
=21
73-4x3+(53-24:8x6)=
=73-4x3+(53-8x6)=
=73-4x3+(53-48)=
=73-4x3+5=
=73-12+5=
=61+5=
=66
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!