Răspuns :
prima oara facem paranteza
49+7³×(49+49)÷7⁴=
49+7³×98÷7⁴=
49+343×98÷2401=
49+33614÷2401=
49+14=63
sper ca te.am ajutat
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
49 + 7³ x ( 7² + 7²) : 7⁴ = 63
= 49 + 7³ x 7² x ( 1 + 1 ) : 7⁴ =
= 49 + 7⁽³⁺²⁻⁴⁾ x 2 =
= 49 + 7¹ x 2 =
= 49 + 14 =
= 63
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!