Răspuns :
Răspuns:
0
Explicație pas cu pas:
11*(a+b+c)/(x+y+z)-3= 11*(3/11) -3=3-3=0
data viitoare te rog pune o poza sau paranteze
si scrii x, y, z=/= 0 pt ca ai semnele astea grafice, "=" si "/"
sau spui DIFERIT DE ZERO
si o sa ai si un raspuns mai amanuntit
bineee, hai!
a/x=b/y=c/z=3/11 si ca x, y, z ≠ 0
a/x=b/y=c/z=3/11= (a+b+c) /(x+y+z) PROPORTII DERIVATE, proprietati ale proportiilor se fac la clasa cu sau fara demonstratie tu trebuie doar sa le stii pe de rost/aplici
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!