Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
( 96 - 3 × 4 - 5 × 8 ) + f - 9 × 7 = 13
( 96 - 12 - 40 ) + f - 63 = 13
( 84 - 40 ) + f = 13 + 63
44 + f = 76
f = 76 - 44
f = 32 → numarul, aflat prin metoda mersului invers
(96-3x4-5x8)+f-9x7=13
3x4=12
5x8=40
96-12=84
84-40=44
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
44+f-9x7=13
9x7=63
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
44+f-63=
63-44=19
19+13=32
f=32
---------------------------------------
dacă am fost de ajutor, vei putea te rog să îmi dai follow? Si să știi, că dacă vrei avea vreodată ajutor la temă, mereu apelează la aplicația brainly :3 love yaa~~
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!