Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
x : ( -radical 14)=7radical din 2
x = 7radical 2 *(-radical 14)
x=7(- radical 28)
x=7 *2(-radical 7)
x=14(-radical 7)
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
x=-7radical2*radical2*radical7=-14radical7
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!