Răspuns :
Răspuns:
2√3+√3x=√16 x3 ; √3x=4√3-2√3 ; √3x=2√3 ; x=2
Explicație pas cu pas:
Explicație pas cu pas:
Prima oara trebuie sa scoți factorii de sub radical (cum am făcut cu ultimul termen), după treci radicalul în membrul drept și la sfârșit faci împărțirea
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!