Răspuns :
( 6 × 9 - b ) - 3 × 10 + 16 : 2 = 4 × 3 × 1
( 54 - b ) - 30 + 8 = 12 × 1
( 54 - b ) - 30 + 8 = 12
( 54 - b ) - 30 = 12 - 8
( 54 - b ) - 30 = 4
54 - b = 4 + 30
54 - b = 34
b = 54 - 34
b = 20
[ ( 26 - m ) × 9 : 3 ] + 108 × 7 = 900 - 84
[ ( 26 - m ) × 9 : 3 ] + 756 = 816
( 26 - m ) × 9 : 3 = 816 - 756
( 26 - m ) × 9 : 3 = 60
( 26 - m ) × 9 = 60 × 3
( 26 - m ) × 9 = 180
26 - m = 180 : 9
26 - m = 20
m = 26 - 20
m = 6
(6×9 - b) - 3 × 10 + 16 : 2= 4 × 3 × 1
(54 -b) - 30 + 8 = 12
54 - b = 12 + 30 - 8
54 - b = 34
b = 54 - 34
b = 20
[(26 - m) × 9 : 3] + 108 × 7 = 900 - 84
[(26 - m) × 3] + 756 = 816
(26 - m) × 3 = 816 - 756
(26 - m) × 3 = 60
26 - m = 60 : 3
26 - m = 20
m = 26 - 20
m = 6
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!