Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
(-11/18 + 20/9 x (-2/10)) x (-12/10) = (-11/18 - 20/9 x 2/10) x (-6/5)
= (-11/18 - 4/9) x (-6/5) = (-11/18 - 8/18) x (-6/5) = -19/18 x (-6/5) = 19/18 x 6/5
= 19/15
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
(-11/18+(2intreg2/9)x(-0.2))x(-1.2)=
( -11/18 +20/9 * -2/10 )* -12/10 =
( -11/18 - 4/9 )* -12/10 =
( -11 /18 -8/18) * -12/10=
-19/18 * -12/10 =
+19/15
succes !
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!