Răspuns :
Răspuns:
-6
Explicație pas cu pas:
((-8)×(-3)+(-2)×6):(-2)
- × - face +, 8×3=24
((24+(-2)×6):(-2)
- × + face -, 2×6 face 12
(24+(-12)):(-2)
+ × - face -, 24+(-12)=24-12=12
12:(-2)
+ × - face -, 12:2=6
deci raspunsul e -6
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!