Răspuns :
a)(-6)*[8+3]=-6*11=-66
b)(+2)*(-4+6)=2*2=4
c)(-2)*(3-8)=-2*(-5)=10
d)(-7)*(-1)+(-7)*(-5)=7*1+7*5=7+35=42
e)(-8)*[(-6)+(-4)]=(-8)*[-10]=80
b)(+2)*(-4+6)=2*2=4
c)(-2)*(3-8)=-2*(-5)=10
d)(-7)*(-1)+(-7)*(-5)=7*1+7*5=7+35=42
e)(-8)*[(-6)+(-4)]=(-8)*[-10]=80
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!