Răspuns :
Răspuns:
[(3×X+8)÷17-1]×232+9=9
=[(3×X+8)÷17-1]×232=9-9=0
=(3×X+8)÷17-1=0÷232=0
=(3×X+8)÷17=0-1= -1
=3×X+8= -1×17= -17
=3×X= -17-8= -25
=X= -25÷3=8,(3)
X=8,(3)
Explicație pas cu pas:
Mie atâta îmi dă!
Succes în continuare și sper că te-am ajutat!!!
:3
[(3x +8):17-1]232=0=>(3x +8):17-1=0=>(3x +8):17=1=>3x +8=17=>3x=9=>x=9:3=3
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!