Răspuns :
3+(4x9)+[(15x6):10-14:2]=
= 3+36+(90:10-7)=
=39+(9-7)=
= 39+2= 41
15-3+2x[7x(24:8)]- 15x3=
= 12+2x(7x3)-45=
= 12+2x21-45=
= 12+42-45=
= 54-45= 9
Răspuns:
3+(4×9)+[(15×6):10-14:2]=
15-3+2×[7×(24:8)-15:3
Explicație pas cu pas:
3+36+(90:10-7)=15-3+2[7×3-7]
39+2=12+2(21-7)
41=12+2×14
41=12+28
41=40 F
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!