Răspuns :
Răspuns:
a) 4+(-2)+(-4)= 4-2-4= -2
b) 5+(-4)+(-6)+9= 5-4-6+9= 4
c) 7+(-6)+(-1)+8+(-8)= 7-6-1+8-8= 0
d) -8-(-6)-(-2)= -8+6+2= 0
e) 5+(-7)-4-(-4)= 5-7-4+4= -2
f) 3+(-2)+(-4+3)= 3-2+(-1)= 3-2-1= 0
a)4+(-2)+(-4)=4-2-4= -2
b)5+(-4)+(-6)+9= 5-4-6+9= 4
c)7+(-6)+(-1)+8+(-8)= 7-6-1+8-8= 0
d)-8-(-6)-(-2)= -8+6+2= 0
e)5+(-7)-(4)-(-4)= 5-7-4+4= -2
f)3+(-2)+(-4+3)=3-2-4+3=0
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!