Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
[ ( 4)⁻² + (2)⁻⁴) x 8 = 1
= ( 1/4² + 1/2⁴) x 8 =
= ( 1/16 + 1/16 ) x 8 =
= (2/16) x 8 =
= (1/8) x 8 =
= 1
____________________
4⁻² = 1/4², iar 4² = 4 x 4 = 16
2⁻⁴ = 1/2⁴, iar 2⁴ = 2 x 2 x 2 x 2 = 16
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!