Copiați și completați ipoteza, concluzia şi demonstrația. Se consideră figura 2. Ştiind că AB = CB şi KABD = *CBD, demonstrați că <BAD = KBCD. Ipoteza: ... Concluzia: ... Demonstrația: (1) AB = CB (din ipoteză) (2) KABD = *CBD (3) BD = BD (4) AABD = ACBD Fig. 2 (5) KBAD = KBCD
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!