Răspuns :
Răspuns:
E(x) = 8x + 8
Explicație pas cu pas:
E(x) = x^2 + 6x + 3^2 - (x^2 - 2x + 1^2) = x^2 + 6x + 9 - x^2 + 2x - 1 =
= 8x + 8
Sper ca te-am ajutat!
Dacă nu ai învățat încă formula pentru (a+b)^2=a^2+2ab+b^2, poți sa calculezi (a+b)^2=(a+b)(a+b)
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!