Răspuns :
Răspuns:832
12a+12b=768
12(a+b)=768
a+b=798/12=64
13a+13b=13(a+b)=13*64=832
Explicație pas cu pas:
Explicație pas cu pas:
12a+12b=768
12(a+b)=768
a+b = 768:12
a+b = 64
13a+13b=64·13
13a+13b= 832
sper ca este buna explicația
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!