Răspuns :
Răspuns:
a)
9/5 • 7/9 - 4/9 =
7/5 - 4/9 =
(63-20)/45 =
43/45
b)
(3/7 • 63/8 - 5/2) • 8 =
(27/8 - 5/2) • 8 =
7/8 • 8 =
7
c)
(6+3-2)/72 • 20/17 • 17/7 =
20/72 =
5/18
d)
27/8 : (4/35 - 1/20) • 4/15 =
27/8 • 140/9 • 4/15 =
28/2 =
14
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!