Răspuns :
Răspuns:
b) [1+(5×7-2×15)]:2×(2×8-15):[3:(1+14:7)+2]=
=[1+(35-30)]:2×(16-15):[3:(1+2)+2]
=(1+5):2×1:(3:3+2)
=6:2×1:3
=3:3
=1
Sper ca te-am ajutat! :)
Răspuns:[1+(5×7-2×15)]:2×(2×8-15):[3:(1+14:7)+2=[1+(35-2×15)]:2×(16 - 15):[3:(1+2)+2=[1+(35-30)]:2×1:[3:3+2]=(1+5):2:(1+2)=6:2:3=3:3=1=Sper ca te-am ajutat mulți pupici și spor la treaba
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!