Răspuns :
Răspuns:
Z=7
Explicație pas cu pas:
Daca avem-7+7 se reduce adica da acelasi rezultat iar apoi trecem pe 7 in partea cealalta si ne da. 49:z ori 7 si il mutatm oe 7 in oartea cealalta asa ca ne ramane 49:z=7
=>. Z=7
Explicație pas cu pas:
(7x7+7-7:zx7):7=7
49+7-7:zx7=7x7=49
7-7:zx7=49-49=0
7:zx7=7
zx7=1
z=[tex]\frac{1}{7\\}[/tex]
proba:
(7x7+7-7:[tex]\frac{1}{7}[/tex]x7):7=7
(49+7-1x7):7=7
(56-7):7=7
49:7=7
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!