Răspuns :
Răspuns:
1-x=[tex]\sqrt{ 2[/tex]
1-[tex]\sqrt2[/tex]=x
Explicație pas cu pas:
-se aduce radicalul in partea stanga cu semn schimbat si x-ul la fel
Răspuns:
1-x=V2
inlocuiesc x cu 1-V2
1-(1-V2)=1-1+V2=V2
rezulta ca verifica ecuatia deci e solutie
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!