Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a+b+c=3×12,5=37,5
b+c=2×7,3=14,6 a=(a+b+c)-(b+c)=37,5-14,6=22,9
Răspuns:
(a+b+c)/3=12,5 ; a+b+c=12,5 x 3=37,5 ; (b+c)/2=7,3 ; b+c=7,3 x 2 =14,6 ; a=37,5-14,6=22,9
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!