Răspuns :
Răspuns:
Draga X*ii pui tu ce nume vrei*
Stiu ca esti curios de fel si ca iti place sa explorezi, asa ca hai sa iti spun mai multe despre tara mea! România are ca suprafață 238.397km patrati. Ea este pozitionata in sud-estul Europei centrale. Pe parte de terenuri noi avem cea mai mare parte de teren agricol, iar persoanele care detin teren agricol pot ajunge sa detina zeci de hectare de teren agricol.Padurile noastre se intind pe o suprafata de 6,9 milioane de hectare, in jur de 27% din suprafața tari. Cea mai mare pădure fiind Padurea Cozia. Limba noastra este o limba indo-europeana, aceasta este vorbita de peste 28 de milioane de persoane, si 24 de milioane o au ca limba materna. Limba noastra are in special ă, â, ș si ț. România are o cultură unică, care este produsul geografiei și evoluției sale istorice distincte. Este fundamental definită ca fiind un punct de întâlnire a trei regiuni: Europa Centrală, Europa de Est și Europa de Sud-Est, dar nu poate fi cu adevărat inclusă în nici una dintre ele. Identitatea românească a fost formată pe un substrat din amestecul elementelor dacice și romane, cu multe alte influențe. În antichitate și în evul mediu, cele mai importante influențe au fost din partea popoarelor slave care au migrat în spațiul carpato-dunărean și care s-au format în vecinătatea ei.
Oameni de aici sunt foarte respectuoși si civilizati. Noi suntem foarte muncitori si luptam pentru ceea ce vrem, la fel ca si strămoși nostri.
Poporul roman este un popor cu gusturi foarte bune in materie de bucătărie, avem cele mai bune rețete traditionale. Sarmalele sunt cele mai indragite de noi romanii, la fel ca si mamaliga cu smantana.Un preparat dulce tradițional este, coliva care este servita cand un om moare. Mucenici sunt tot un preparat din zona dulce, care este sernit sub forma cifrei 8.
Muzica traditionala romaneasca se numeste "Muzica populara" si este cântata în mare parte de fete dar, si baieti canta acest gen de muzica.
La fel ca si la materia de bucătărie, avem dansuri foarte frumoase, unul din ele se numeste "sarba" dar mai sunt multe precum "hora" sau "alunelul" care sunt dansate de cele mai multe ori la nunti si botezuri.
Dar o sa te las pe tine sa iti faci o impresie despre noi. Mi-ar face placere sa te invit la mine si sa iti arat cum este tara mea.
*Scuze daca mai am greșeli gramaticale, sper ca te-am ajutat*
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Limba română. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!