Răspuns:
a.0
b.1
c.1
d.0
Explicație:
1-inseamna adevarat
0-inseamna neadevarat
Inlocuim variabilele
a. 6-2*3 este egala cu 0
Expresia data ar fi 0==0. Aceasta va avea valoarea 1 pentru ca reprezinta un test (verifica daca x-2*y este egala cu 0)
b.6+3>6%3+1 => 9>2+1 =>9>3 ceea ce este adevarat 9 este mai mare decat 3, deci raspunsul expresiei va fi 1
c. 6-3=2
2!=0 =>si aceasta expresie va fi 1 deoarece 2 este diferit de 0
d.!(6==6)
Le luam pe rand : 6==6 este adevarat deci expresia va fi 1, dar deoarece are ! in fata ceea ce inseamna negatie: !(1) va fi 0