Răspuns :
Răspuns:
A. 42+36=78
78-36=42
78-42=36
36+43=78
B. 57-23=34
34+23=57
57-34=23
23+34=57
Explicație pas cu pas:
42+36=78
prin adunare:36+42=78
prin scădere:78-36=42
prin scădere:78-42=36
57-23=34
prin adunare:34+23=57
prin adunare:23+34=57
prin scădere:57-34=23
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!