Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
5(x+2)-4x+3=-3(x+1)
5x + 10 - 4x + 3 = - 3x - 3
x + 13 = -3x - 3
x + 3x = -13 - 3
4x = -16
x = -16 : 4 = -4
5(x+2)-4x+3=-3(x+1)
5x+10-4x+3=-3x-3
x+13=-3x-3
x+3x=-3-13
4x=-16/:4
x=-4
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!