Răspuns :
Răspuns: 66
Explicație pas cu pas:
a - b = 24 → diferenta numerelor ,,a" si ,,b"
a = descăzut
b = 42 →scăzător
Transcriu scăderea, înlocuind valoarea lui ,,b'' cu 42
a - 42 = 24
a = 24 + 42
a = 66 → descăzutul
Verific:
66 - 42 = 24 → diferenţa numerelor 66 şi 42
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!