Răspuns :
- 3+3:(-3)= 3+(-1)=3-1=2
- 11+6×(-1)=11-6=5
- -1-2:(-2)=-1+1=0
- =9-14=(-5)
- =(-11+10)=( -1)
- =0-3= (-3)
- = 0-3= (-3)
- = (-10-10)=(-20)
- =(-2-2)=(-4)
- =(-2009)
- =2+4=6
- =5-1+1=5
- =(-5+45)=40
Răspuns:
3+3:(-3)=2
11+6·(-1)=5
-1-2:(-2)=0
-11-5·(-2)=-1
0-9:3=-3
0+9:(-3)=-3
2·(-5)+5·(-2)=-20
12:(-6)-4:2=-4
2009·0-2009=-2009
2+(-2)2=6
5+(-1)5+(-5)0=5
45:(-9)+45'1=40
SPER CĂ TE-AM AJUTAT!
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!