Răspuns :
Răspuns:
m=367
Explicație pas cu pas:
- Pasul 1 : Notam ceea ce stim
966-m = 599
- Pasul 2 : Il trecem pe m de cealalta parte a egalului cu semn schimbat, precum si pe 599 tot cu semn schimbat
966-599=m
- Pasul 3 : Calculam
367=m
Răspuns:
367
Explicație pas cu pas:
966-m=599 m=966-599=367
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!