Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
- 4 < 2x-1 < 4
-3 < 2x < 5
-3/2 < x < 5/2
x = -1; 0; 1; 2
A = {-1; 0; 1; 2}
Răspuns:
x€Z
|2x-1|<4
2x-1<4 , 2x-1>=0
2x<5
x<5/2 , x>=1/2
x 1 € [1/2, 5/2)
Sau
-(2x-1)<4 , 2x-1<0
-2x+1<4
-2x<3
x> - 3/2 , x<1/2
x 2 € (-3/2, 1/2)
Soluția finala (= unirea x1, x 2)
x € ( - 3/2, 5/2)
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!