Răspuns :
Răspuns:
Salutare
Hai să începem
Răspunsul este în atașament!
Baftă.....
Răspuns:
[tex] \frac{x}{x {}^{2} + 3x } - ( \frac{1}{x - 3} - \frac{1}{x + 3} ) \div \frac{6}{x - 3} = 0 \\ \frac{x}{x(x +3 )} - \frac{x + 3 - (x - 3)}{(x - 3)(x + 3)} \times \frac{x - 3}{6} = 0 \\ \frac{1}{x + 3} - \frac{x + 3 - x + 3}{x + 3} \times \frac{1}{6} = 0 \\ [/tex]
[tex] \frac{1}{x + 3} - \frac{6}{x + 3} \times \frac{1}{6} = 0 \\ \frac{1}{x + 3} - \frac{1}{x +3} = 0 \\ 0 = 0[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!