Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
{[10:(2*3-1)+18]:5+4:[4+2*(60:15-4)]}:5=
{[10:(6-1)+18]:5+4:[4+2*(4-4)]}:5=
(10:5+18):5+4:(4+2*0):5=
(2+18):5+4:(4+0):5=
(20:5+4:4):5=
(4+1):5=
5:5=1
Sper ca te-am ajutat !
Răspuns:
{[10:(2×3-1)+18]:5+4:[4+2×(60:15-4)]}:5=
{[10:(6-1)+18]:5+4:[4+2×(4-4)]}:5=
[(10:5+18):5+4:(4+2×0)]:5=
[(2+18):5+4:(4+0)]:5=
(20:5+4:4):5=
(4+1):5=
5:5=
1
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!