Răspuns :
Răspuns:
94
Explicație pas cu pas:
a=3·b+1
b=3·c+1
c=3·d+1, dacă d=3, aplicăm mersul invers...
c=3·3+1=10
b=3·10+1=31
a=3·31+1=94.
Răspuns:
A : 3 = c1 R=1 => A = 3*c1+1
c1 : 3 = c2 R=1 => c1 = 3*c2+1
c2 : 3 = c3 R=1 => c2 = 3*c3+1
c3=3
=>
A = 94
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!