Răspuns :
[tex]\frac{\sqrt{6} }{2} +\frac{3\sqrt{6} }{2}-2\sqrt{6} =\frac{\sqrt{6} }{2} +\frac{3\sqrt{6} }{2}-\frac{4\sqrt{6} }{2} = \frac{4\sqrt{6}-4\sqrt{6} }{2} =0[/tex]
Răspuns:
0
Explicație pas cu pas:
√3/√2+3√6/2-√24=√6/2+3√6/2-2√6=1/2(√6+3√6-4√6)=0
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!