Răspuns :
1.Desfacem "2y" in doi termeni:
x+2y+z=x+y+y+z
2. Inlocuim
-7+1=-6
Raspuns: -6.
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Pai
X+2y+z
2y= y+y
Asta inseamna ca x+2y+z= x+y+y+z
Vedem mai sus ca x+y= -7
Deci x+ y+y+z= -7 +y+z
Tot in problema vedem ca y+z=1
Deci -7+y+z= -7+1=-6
Deci x+2y+z= -6
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!