Răspuns :
Explicație pas cu pas:
-1+[-2+(-3-(-5)]-7
-1+(-2+2)-7
-1+(-7)
-6
-1+{-2+[-3 -( -4+5-6)]}-7=
= -1+{-2+[-3-(1-6)]}-7=
= -1+[ -2 + (-3 -(-5)]-7=
= -1 + [ -2+ (-3+5)] -7=
= -1+ [-2 + (+2)]-7=
= -1+ ( -2+2) -7=
= -1+O-7=
= -1-7= -8
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!