Răspuns :
Explicație pas cu pas:
42+36:4=
42+9=
51
63+48:6=
63+8=
71
27+49:7=
27+7=
34
a) 42 + 9 = 51
63 + 8 = 71
27 + 7 = 34
Explicație pas cu pas: Așa cum este cunoscut, pentru început se fac împărțirile, apoi rezultatul împărțirii se aduna cu ce mai rămâne în problema.
Exemplu:
63 + 48 : 6
48 : 6 = 8
63 + 8 = 71
Sper ca am fost de ajutor!
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!