Răspuns :
Răspuns:
Salut!
f(x) = 0 <=> -2x- 12 = 0 <=> -2x = 12 <=> x = -6;
Atunci zeroul functiei f este x = -6;
Bafta!
Explicație pas cu pas:
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
f:R >R, f(x)=-2x-12
zeroul functiei f(x)=0 ⇒0=-2x-12 2x=-12 x=-6
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!