👤

ce lucru se efectuiază la ridicarea unei sarcine cu o greutate de 80N la o înălțime de 3m
Cine poate să mă ajute dacă mă ajutați pun coroana și 5 stele dați vă rog răspuns corect


Răspuns :

Răspuns:

Stresul la locul de munca te poate stoarce de energia de care ai nevoie pentru a avea grija de tine si de copilul tau.

Pentru a reduce stresul de la serviciu:

Organizeaza-te. Fa liste cu activitatile din acea zi si prioritizeaza-le. Ia in calcul ce poti delega altcuiva sau la ce poti renunta.

Verbalizeaza. Discuta despre frustrarile pe care le ai cu un coleg de serviciu care te sustine, partenerul tau sau un prieten.

Relaxeaza-te. Practica tehnici de relaxare, cum ar fi exercitiile de respirat incet si imagineaza-te ca te afli intr-un loc calm si placut. Sau fa un curs de yoga prenatala, cu conditia ca medicul obstetrician sa-si fi dat acordul pentru a practica sport.

Ia-ti masuri de siguranta la servciciu

Anumite conditii de munca ar putea creste riscul pentru complicatii – in special daca ai un risc crescut de nastere prematura:

Expunerea la substante toxice

Numar mare de ore lucrate

Statul in sezut pentru o perioada lunga de timp

Ridicarea greutatilor

Zgomotul excesiv

Vibratiile ample, cum ar fi cele produse de masinile mari

Grad ridicat de stres

Mediu de munca friguros

In plus, anumite activitati care necesita agilitate si pastrarea echilibrului ar putea deveni mai dificile pe masura ce sarcina avanseaza. Daca te preocupa vreuna din aceste probleme, discuta cu medicul tau obstetrician si impreuna decideti daca este nevoie sa-ti iei masuri de precautie suplimentare sau sa-ti modifici sarcinile de serviciu pe perioada sarcinii.