Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
[I8 - 3*I-2II + I13 - 5*I-2II] : I-5I
= [I8 - 3*2I + I13 - 5*2I] : 5
= [I8 - 6I + I13 - 10i] : 5
= [I2I + I3I] : 5
= (2 + 3) : 5
= 5 : 5 = 1
Răspuns:
1
Explicație pas cu pas:
[I8-6I+I13-10I]:5=I2+3I:5=5:5=1
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!