Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a=(-4+8-10):(+3)
a=(4-10):(+3)
a=(-6):(+3)
a= (-2)
b= -14:7-3 ×(4-6)
b= (-2) -3× (-2)
b= (-2) +6
b= 4
c=b:a
c= 4: (-2)
c= (-2)
a+b×c= (-2)+ 4×(-2)= (-2)+ (-8)= -2-8= -10
a=(-4+-2):3=-6:3=-2
b=2-3×(-2)=2-(-6)=8
c=8:(-2)=-4
a+b×c=-2+8×(-4)=-2+-32=-34
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!