Răspuns :
Răspuns:
Dragă ... ,
Îmi pare foarte rău că nu am putut să-ți răspund mai repede la scrisoarea pe care ai trimis-o săptămâna trecută, dar am fost ocupat cu rezolvarea unor chestiuni de familie. Aseară, stând și cugetând la explicațiile pe care mi le-ai dat referitor la cazul rezolvat m-am gândit să-ți dau părerea mea...
Deoarece nu mă ocup cu o așa meserie riscantă, iar serviciul meu este de elev nu pot privi mai în amploare lucrurile, deci nu am o perspectivă suficient de largă pentru a-mi da seama cum se leagă toate indiciile pe care le-ai descoperit în casa bunicilor lui Albert. Deși țin mult la tine și știu că întotdeauna vrei părerea mea și fără ea nu te simți împlinit, decid să-ți spun doar atât: îmi place cum ai rezolvat cazul și sunt perfect impresionat de tehnicile pe care le-ai folosit spre elucidarea acestui mister, care pentru mine a fost foarte important, după cum ți-am și zis... În concluzie, te admir și îți doresc succes în continuare, iar la prezentarea în fața justiției doresc să ai cât mai multă audiție.
Cât despre al doilea lucru pe care ai zis să-l am în vedre în redactarea răspunsului meu... nu am ce să-ți zic. Cred, totuși că mai cugetat ar fi să te împaci cu Andrei, colegul tău de birou și să continuați prietenia pe care ați avut-o până acum, și asta nu pentru că îl consider un dușman de temut pe viitor, ci pentru că este un caracter celebru de unde ai avut mereu de învățat și a cărui încredere este destul de greu să o capeți, ceea ce spune mult despre felul său de a fi.
Spre încheiere, am să-ți pun și eu o întrebare, chiar dacă e minoră, dar pentru mine este o chestiune însemnată... un lucru pe care nu vreau să-l depășesc fără a-ți consulta opinia. Ce crezi despre situația pe care ți-am pus-o în vedere data trecută când ne-am întâlnit? Cum crezi că ar trebui să acționez în continuare știind că nu s-a incheiat?
Te voi ruga, de îndată ce primești scrisoarea de la poștă să-mi ticluiești și un răspuns prin care să-mi faci cunoscută situația în care te afli la spital, după rana gravă pe care ai suferit-o.
Cu stimă, al tău/ a ta,
...
Explicație: DEFINIȚIA ROMANULUI: Romanul este specia genului epic, în proză, de mare întindere, cu o acțiune complexă care se desfășoară pe mai multe planuri narative, cu personaje numeroase a căror personalitate este bine individualizată și al căror destin este determinat de trăsături, de caracter și întâmplările ce constituie subiectul operei.
Sper că ți-a fost utilă redactarea...
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Limba română. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!