Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
(1+9)+(X-8)=12
10+X-8=12
2+X=12
X=12-2
X=10
Răspuns:
[tex](1 + {3}^{2} ) + (x - {2}^{3} ) = 12 \\ \\ (1 + 9) + x - 8 = 12 \\ \\ 10 + x - 8 = 12 \\ \\ 2 + x = 12 \\ \\ x = 12 - 2 \\ \\ x = 10[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!