Răspuns :
Răspuns:
Ma = (a + b)/2
Ma = (2 + √3 + 2 - √3)/2
reducem radicalii
Ma = (2 + 2)/2
Ma = 4/2
Ma = 2
Răspuns:
ma (a ; b) = 2
Explicație pas cu pas:
ma (a ; b) = (a+b)/2
a = 2+√3 ; b = 2-√3
ma (a ; b) = (2+√3+2-√3)/2 = 4/2 = 2
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!