Răspuns :
Răspuns:
x=6
Explicație pas cu pas:
[tex](x-3)^{3} + 3 = 30 \\\\(x-3)^{3} = 27\\\\(x-3)^{3} = 3^{3} \\\\x-3=3=>x=6[/tex]
Răspuns:
6
Explicație pas cu pas:
Fie x-3 = y
y^3 = 30-3
y^3 = 27
y^3 = 3^3
y = 3
x-3 = 3
x = 6.
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!