Răspuns :
Răspuns:
30+[60-6x(63:9+36:9-6)]=
30+[60-6x(7+4-6)]=
30+[60-6x(11-6)]=
30+(60-6x5)=
30+(60+30)=
30+90=
120
Explicație pas cu pas:Buna, sa stii ca exercitiul 30+[60-6x(63:9+36:9)-6] era gresit formulat, ti l am reformulat eu .
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!