Răspuns :
Răspuns:
-60
Explicație pas cu pas:
-34+(-32)+(-3)•(-2)=
-34+(-32)=-66
(-3)•(-2)=6
-66+6=-60
Răspuns:
Calculăm separat înmulțirea: -*-=+, deci în loc de (-3)*(-2), vom avea 6.
Calculăm eliminând parantezele: -34-32+6=-66+6=-60.
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!