Răspuns :
3x + 2 = 2 · ( x + 1 ) + 3 ⇔
3x + 2 = 2x + 2 + 3 ⇔
3x + 2 = 2x + 5 / - 2x ⇔
3x - 2x + 2 = 5 ⇔
1x + 2 = 5 / - 2 ⇔
1x = 3 ⇔
x = 3.
3x + 2 = 2x + 2 + 3 ⇔
3x + 2 = 2x + 5 / - 2x ⇔
3x - 2x + 2 = 5 ⇔
1x + 2 = 5 / - 2 ⇔
1x = 3 ⇔
x = 3.
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!